Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Spruitjes met gehakt en rozijntjes

Ingrediënten

  • Gehakt
  • Rozijnen
  • Spruitjes

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze:

Wel de rozijnen in water. Maak de spruitjes schoon en halveer ze. Kook de spruiten in 10 minuten gaar. Rul het gehakt tot deze mooi bruin is. Giet de spruitjes af en doe alles bij elkaar. Voeg een beetje margarine/olie toe en pureer of prak het geheel tot een lekker hapje voor je baby! Met wat kookvocht of opvolgmelk kun je het hapje nog wat smeuïger maken.

De verhouding bij het maken van dit babyhapje was ongeveer 2-3 eetlepels spruitjes met 1 eetlepel gehakt en goede theelepel rozijnen.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
1 stemmen

Smikkelstip | Hoe lang blijf je pureren?

Vanaf 8 – 9 maanden kun je rustig aan het eten wat grover gaan maken. Je gebruikt de staafmixer wat korter zodat je kleine stukjes in het hapje krijgt. Als dit goed gaat kun je een paar maanden later de stukjes weer wat groter laten. Tegen de tijd dat je kindje 1 jaar wordt kun je proberen het eten in stukjes te snijden en ze apart te geven en ze niet meer door elkaar te mengen.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie