Knolselderijpuree van zoete aardappel

Groentehapje Vanaf 6 maanden
Knolselderijpuree van zoete aardappel

Meer over de ingrediënten

Knolselderijpuree van zoete aardappel

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Bataat Zoete aardappel
  • Boter
  • Knolselderij

Bereidingswijze

Zoete aardappel en knolselderij schillen en in stukjes snijden. Breng de zoete aardappel en knolselderij samen in een pan met water aan de kook en laat 15 tot 20 minuten koken. Giet de zoete aardappelen en de knolselderij af en stamp ze tot een mooie puree. Voeg een beetje kookvocht en/of olie toe om het smeuïger te maken.

Smikkelstip – Vaak proeven om te wennen aan nieuwe smaak

Baby’s en kinderen hebben gemiddeld 10 tot 15 keer proeven nodig, voordat ze aan een smaak gewend zijn. Dat wil niet zeggen dat ze alles super lekker zullen gaan vinden. Maar herhaaldelijk aanbieden vergroot de kans dat ze een nieuwe smaak gaan waarderen.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>