Knolselderijpuree van zoete aardappel

Groentehapje Vanaf 6 maanden
Knolselderijpuree van zoete aardappel

Meer over de ingrediënten

Knolselderijpuree van zoete aardappel

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Bataat Zoete aardappel
  • Boter
  • Knolselderij

Bereidingswijze

Zoete aardappel en knolselderij schillen en in stukjes snijden. Breng de zoete aardappel en knolselderij samen in een pan met water aan de kook en laat 15 tot 20 minuten koken. Giet de zoete aardappelen en de knolselderij af en stamp ze tot een mooie puree. Voeg een beetje kookvocht en/of olie toe om het smeuïger te maken.

in onze collectie

Smikkelstip – Pasta, macaroni en rijst uit de vriezer

Wanneer pasta-, macaroni- of rijsthapjes wat droog zijn als ze uit de vriezer komen, dan kun je dit makkelijk oplossen door er een beetje water doorheen te mengen. Dan wordt het weer lekker smeuïg.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>