Pastinaakpuree met spinazie

Groentehapje Vanaf 6 maanden
Pastinaakpuree met spinazie

Meer over de ingrediënten

Pastinaakpuree met spinazie

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Pastinaak
  • Spinazie

Bereidingswijze

De verhouding is ongeveer 1 pastinaak met 1 flink hand verse spinazie. Schil de pastinaak en snijd in kleine stukjes. Was de spinazie. Kook in weinig water samen ongeveer 10-15 minuten, de pastinaak moet zacht zijn. Giet af en bewaar het kookvocht. Pureer tot een fijn hapje. Je kan het hapje op de juiste dikte brengen met het kookvocht.

in onze collectie

Smikkelstip – Start vroeg met de introductie van pinda en ei

Door vroeg pinda en ei te introduceren, kunnen veel allergieën worden voorkomen. Een voedselallergie kan ontstaan als voedsel via een beschadigde huid, zoals eczeem, in het lichaam komt. De huid is niet de juiste plaats om voor het eerst met voedsel in aanraking te komen.

Lees hier meer over vroege introductie van pinda en ei

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>