Wortel pastinaak puree

Groentehapje Vanaf 6 maanden
Wortel pastinaak puree

Meer over de ingrediënten

Wortel pastinaak puree

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Aardappel
  • Olijfolie
  • Pastinaak
  • Wortel

Bereidingswijze

Schil de pastinaak, de wortel en de aardappel en snijd ze in gelijke stukken. Varieer gerust in de hoeveelheid die je van ieder gebruikt. De ene keer iets meer pastinaak en de andere keer meer aardappel of wortel. Het kan allemaal. Kook alles samen in een ruime pan met water in 15 tot 20 minuten gaar. Giet de pastinaak, wortel en aardappel af en vang een beetje kookvocht op. Stamp ze tot een fijne puree. Voeg een beetje kookvocht en olie toe om de puree smeuiger te maken.

in onze collectie

Smikkelstip – Alleen voor de baby?

Een prakje van aardappelen en erwten heet in een restaurant “erwtenmouse”. Heerlijk met asperges en zalm. Of het fruithapje van aardbeien. Heerlijk als toetje met een bolletje vanille-ijs op een warme zomerdag.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>