Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Zoete avocado pastinaak puree

Ingrediënten

  • Avocado
  • Bataat Zoete aardappel
  • Boter
  • Pastinaak

Bereidingswijze

Schil de zoete aardappel en de pastinaak en snijd ze in gelijke stukken. Kook samen in 15 tot 20 minuten gaar. Bewaar wat kookvocht om het hapje eventueel wat smeuïger te maken. Snijd de avocado doormidden en haal de pit er uit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Doe alles bij elkaar met een klontje boter en pureer het met de staafmixer of prak tot een smeuïge puree.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
1 stemmen

Smikkelstip | Wat kan ik allemaal invriezen?

Je kan eigenlijk alles invriezen. Hapjes met banaan en avocado kunnen wat bruin verkleuren, maar dat doet niks af aan de smaak. Je kunt tegen het verkleuren eventueel wat citroensap toevoegen.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie