Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Selderijstamppotje met appel

Ingrediënten

  • Aardappel
  • Appel
  • Bleekselderij

Meer over de ingrediënten

Met de verhoudingen van dit babyhapje kun je gerust variëren. Bijvoorbeeld 200 gram bleekselderij, 200 gram aardappelen en een halve appel.

Bereidingswijze:

Schil de bleekselderij, de (kruimige) aardappelen en de appel en snijd ze in gelijke stukken. Kook de groenten samen in weinig water in ongeveer 10-15 minuten zacht, voeg halverwege de stukjes appel toe. Giet af en bewaar het kookvocht. Pureer met een beetje boter of olie tot een fijn hapje. Je kan het hapje op de juiste dikte brengen met het kookvocht.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
11 stemmen

Smikkelstip | Start vroeg met de introductie van pinda en ei

Door vroeg pinda en ei te introduceren, kunnen veel allergieën worden voorkomen. Een voedselallergie kan ontstaan als voedsel via een beschadigde huid, zoals eczeem, in het lichaam komt. De huid is niet de juiste plaats om voor het eerst met voedsel in aanraking te komen.

Lees hier meer over vroege introductie van pinda en ei

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie