Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Puree van avocado met zoete aardappel

Ingrediënten

  • Avocado
  • Bataat Zoete aardappel
  • Boter

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Schil de zoete aardappel (1 grote of 2 kleintjes) en snijd ze in stukken. Kook de aardappelstukjes in 15 minuten gaar. Bewaar wat kookvocht om het hapje eventueel wat smeuïger te maken. Snij de avocado doormidden en haal de pit er uit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Doe alles bij elkaar met een klontje boter en pureer het met de staafmixer of prak tot een smeuïge puree.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
3 stemmen

Smikkelstip | Scherpe smaak van fruit

Probeer bij de eerste fruithap een beetje rijstebloem er door te mengen, dat haalt de scherpe smaak van het fruit en het papje wordt minder dun zodat het beter op het lepeltje blijft liggen.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie