Recept | Venkelstamppotje

Ingrediënten

  • Aardappel
  • Boter
  • Melk
  • Tomaat
  • Venkel

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

1. snij de venkel en de aardappel in stukjes en kook gaar in aparte pannetjes (of na elkaar) Gebruik ongeveer evenveel venkel als aardappel
2. ontvel de tomaat door er met een mes een kruis in te zetten en even onder te dompelen in kokend water
3. snijd de ontvelde tomaat in stukjes
4. pureer de venkel en de tomaat samen met de staafmixer, evt met een eetlepel kookvocht
5. maak aardappelpuree door de afgegoten stukjes aardappel te prakken met een klein beetje vloeibare margarine en evt. wat (moeder)melk.
6. Roer alles door elkaar en eet smakelijk!

Tip van Marike: Lekker met zalm.

Ingestuurd door: Marike

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
6 stemmen

Smikkelstip | Pasta, macaroni en rijst uit de vriezer

Wanneer pasta-, macaroni- of rijsthapjes wat droog zijn als ze uit de vriezer komen, dan kun je dit makkelijk oplossen door er een beetje water doorheen te mengen. Dan wordt het weer lekker smeuïg.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie