Venkel met rijst hapje

Groentehapje Vanaf 6 maanden
Venkel met rijst hapje

Meer over de ingrediënten

Venkel met rijst hapje

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Rijst
  • Venkel

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de onderkant en de stelen van de venkel en verwijder het loof. Was de venkel en snijd de venkel in stukken. Kook de venkel in ongeveer 15 minuten gaar. Giet alles af en pureer het geheel met een beetje boter of olie tot een fijn prakje.

in onze collectie

Smikkelstip – Hoe lang blijf je pureren?

Vanaf 8 – 9 maanden kun je rustig aan het eten wat grover gaan maken. Je gebruikt de staafmixer wat korter zodat je kleine stukjes in het hapje krijgt. Als dit goed gaat kun je een paar maanden later de stukjes weer wat groter laten. Tegen de tijd dat je kindje 1 jaar wordt kun je proberen het eten in stukjes te snijden en ze apart te geven en ze niet meer door elkaar te mengen.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>