Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Pastinaak puree

Ingrediënten

  • Aardappel
  • Olijfolie
  • Pastinaak

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Aardappel en pastinaak schillen en in stukjes snijden. Breng de aardappel en pastinaak samen in een pan met water aan de kook en laat 15 tot 20 minuten koken. Giet de aardappelen en de pastinaak af en stamp ze tot een mooie puree. Voeg een beetje kookvocht en/of olie toe om het smeuïger te maken.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
3 stemmen

Smikkelstip | Welke rijst geef ik aan mijn baby?

In het begin geef je witte rijst. Dan kunnen de darmen van je baby rustig aan de vezels wennen. Als dit goed gaat kun je geleidelijk op zilvervliesrijst overstappen.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie