Erwten rijst met ei

Groentehapje Vanaf 8 maanden
erwten rijst ei

Meer over de ingrediënten

Erwten rijst met ei

Groentehapje Vanaf 8 maanden

Ingrediënten

  • Boter
  • Ei
  • Erwten
  • Rijst

Bereidingswijze

Kook de rijst zoals op het pak. Kook de (diepvries)erwten 10 minuten in laagje water. Kook een ei in 6 minuten hard. Pureer of prak het geheel grof met een klontje boter tot een lekker hapje.

Ingestuurd door: D. Kamans

Volg bij de introductie van pinda’s en ei altijd het advies van je consultatiebureau. Lees hier meer over het vroeg introduceren van pindakaas en ei.

in onze collectie

Smikkelstip – Hoe lang blijf je pureren?

Vanaf 8 – 9 maanden kun je rustig aan het eten wat grover gaan maken. Je gebruikt de staafmixer wat korter zodat je kleine stukjes in het hapje krijgt. Als dit goed gaat kun je een paar maanden later de stukjes weer wat groter laten. Tegen de tijd dat je kindje 1 jaar wordt kun je proberen het eten in stukjes te snijden en ze apart te geven en ze niet meer door elkaar te mengen.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>