Zalm met rijst en sperziebonen

Groentehapje Vanaf 8 maanden
Zalm met rijst en sperziebonen

Meer over de ingrediënten

Zalm met rijst en sperziebonen

Groentehapje Vanaf 8 maanden

Ingrediënten

  • Dille
  • Olijfolie
  • Rijst
  • Sperziebonen
  • Zalm

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Was de sperziebonen en haal de topjes eraf. Breng de boontjes in een pan met ruim water aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken. Stoom of kook de zalm gaar. Giet alles af en pureer of prak het geheel met een beetje boter of olie tot een lekker hapje.

Een goede verhouding is 3 eetlepels groenten, 2 eetlepels rijst en 1 eetlepel zalm.

Laat je baby ook kennis maken met kruiden. In dit gerecht kun je bijvoorbeeld heel goed dille toevoegen. Schep op het laatst moment de gewassen en fijn gesnipperde dille door het gerecht.

in onze collectie

Smikkelstip – Start vroeg met de introductie van pinda en ei

Door vroeg pinda en ei te introduceren, kunnen veel allergieën worden voorkomen. Een voedselallergie kan ontstaan als voedsel via een beschadigde huid, zoals eczeem, in het lichaam komt. De huid is niet de juiste plaats om voor het eerst met voedsel in aanraking te komen.

Lees hier meer over vroege introductie van pinda en ei

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>