Mais wortel hapje

Groentehapje Vanaf 6 maanden
Mais wortel hapje

Over de ingrediënten

Mais wortel hapje

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Boter
  • Mais
  • Wortel

Bereidingswijze

Was de maiskolf en leg deze een minuut of 15 in een pan met kokend water. Zorg dat je een deksel op de pan legt omdat maïskolven vaak drijven en daarom in een open pan niet alles even gaar wordt. Snijd intussen de worteltjes in stukjes en doe in een pan met een laagje water. Breng aan de kook en laat de worteltjes ongeveer 10 minuten koken. Als de maiskolf gaar is haal je de kolf uit het water en schraap je de korrels los van de kolf met een vork of mes. Giet de worteltjes af en voeg alles samen. Pureer dit met de staafmixer. Voeg een klein beetje margarine of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken.

De Smikkels lunchbox

De RVS lunchbox van Smikkels is verkrijgbaar in 5 prachtige kleuren. De lunchboxen zijn sterk en duurzaam door het gebruik van roestvrijstaal en bamboe. De bamboe deksel heeft een siliconen rand waardoor de broodtrommel lekvrij af te sluiten is. De lunchbox wordt geleverd met een siliconen elastiek. Roestvrijstaal (RVS) neemt geen geurtjes, kleuren en smaken over van etenswaren.

Lees meer

Smikkelstip – Wat doe ik met het eten dat ik over heb?

Bewaar geen babyvoeding die over is na het eten. Bacteriën hebben vrij spel omdat de lepel in en uit het mondje van je baby is geweest (soms in dat van jou) maar ook in en uit het eten.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>