Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Zoete aardappel met bloemkool en erwtjes

Ingrediënten

  • Bataat Zoete aardappel
  • Bloemkool
  • Erwten

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Voor dit hapje gebruik je 1 geschilde en in stukjes gesneden zoete aardappel, een aantal bloemkool roosjes en 1 handje doperwten (diepvries).
Kook de zoete aardappel en de bloemkool samen ongeveer 15-20 in een pannetje water. Laat de doperwten de laatste twee minuten meekoken. Giet alles af en pureer tot een glad hapje. Om het hapje extra lekker te maken voeg je een beetje boter of olie toe. Smullen maar!

Ingestuurd door: Judie

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
1 stemmen

Smikkelstip | Welke rijst geef ik aan mijn baby?

In het begin geef je witte rijst. Dan kunnen de darmen van je baby rustig aan de vezels wennen. Als dit goed gaat kun je geleidelijk op zilvervliesrijst overstappen.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie