Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Spaghetti met groentesaus

Ingrediënten

  • Boter
  • Erwten
  • Gehakt
  • Pasta
  • Tomaat
  • Wortel

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Kook ongeveer 40 gram spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de 2 geschrapte en in plakjes gesneden wortels en 1 eetlepel diepvries doperwten de laatste 5 minuten met de spaghetti mee. Voeg de laatste minuut de tomaat (ontvelt en in stukjes gesneden) toe. Verwarm de olijfolie of margarine en bak het gehakt (ongeveer 40 gram) rul totdat het helemaal gaar is (circa 10 minuten). Giet de spaghetti en groenten af en bewaar wat kookvocht. Pureer het geheel tot de gewenste consistentie of stamp het fijn.

Ingestuurd door: Annelien

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
16 stemmen

Smikkelstip | Waarom stoom je sommige fruitsoorten?

Harde fruit soorten kun je voor het verwerken in een babyhapje even stomen in weinig water. Dit pureert makkelijker en ze verkleuren dan ook niet. Maar dit moet niet. Vroeger was dit een richtlijn. Het zou de darmpjes van de baby’s minder belasten wanneer je het fruit eerst kookt.

Voor zacht fruit geldt overigens hetzelfde. Het hoeft niet, maar kan wel. Doe waar je jezelf het prettigste bij voelt en wat je makkelijk vindt.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie