Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Couscous met venkel, kip en erwten

Ingrediënten

  • Boter
  • Couscous
  • Erwten
  • Kip
  • Venkel

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd de onderkant en de stelen van de venkel en verwijder het loof. Was de venkel en snijd de venkel in stukken. Kook de venkel in ongeveer 15 minuten gaar. Braad een stukje kipfilet in olijfolie of boter totdat deze door en door gaar is (circa 10 minuten). Doe de (diepvries)erwten in een pan met een klein laagje water en breng dit aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken. Bereid intussen de couscous gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Giet alles af en snijd heel fijn voor een grof hapje. Of pureer het geheel met een beetje boter of olie tot een fijn prakje.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
1 stemmen

Smikkelstip | Start vroeg met de introductie van pinda en ei

Door vroeg pinda en ei te introduceren, kunnen veel allergieën worden voorkomen. Een voedselallergie kan ontstaan als voedsel via een beschadigde huid, zoals eczeem, in het lichaam komt. De huid is niet de juiste plaats om voor het eerst met voedsel in aanraking te komen.

Lees hier meer over vroege introductie van pinda en ei

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie