Recept | Couscous met bietjes, koolvis en bieslook

Ingrediënten

  • Bieslook
  • Bietjes
  • Couscous
  • Koolvis

Meer over de ingrediënten

In dit recept gebruiken we voorgekookte bietjes.

Bereidingswijze

Laat de koolvis gaar koken in een pannetje. Snijd de biet in stukjes en verwarm 3-5 minuten op lage temperatuur in een klein laagje water. Giet af. Kook in tussen de couscous gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg alles bij elkaar. Pureer de koolvis, stukjes biet en couscous tot een smeuïg hapje. Voeg een beetje verse bieslook toe voor de smaak.

Een goede verhouding is 3 eetlepels groenten, 2 eetlepels couscous en 1 eetlepel witvis.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
5 stemmen

Smikkelstip | Hapje te dun?

Om bijvoorbeeld een fruithapje in te dikken kun je er baby biscuit doorheen kruimelen. Ook Johannesbroodpitmeel en rijstebloem kun je gebruiken om je hapje minder dun te maken.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie