fbpx

Knolselderij rijsthapje

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Knolselderij rijsthapje

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Schil de knolselderij en snijd in blokjes. Kook ongeveer 15 minuten gaar. Giet alles af en pureer het geheel met een beetje boter of olie tot een fijn prakje. Voeg een beetje kookvocht, moeder- of opvolgmelk toe om het prakje lekker smeuïg te maken. Breng op smaak met een beetje kaneel.

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Meer over de ingrediënten

Smikkeltips!

Pasta, macaroni en rijst uit de vriezer

Wanneer pasta-, macaroni- of rijsthapjes wat droog zijn als ze uit de vriezer komen, dan kun je dit makkelijk oplossen door er een beetje water doorheen te mengen. Dan wordt het weer lekker smeuïg.

Hapje te dun?

Om bijvoorbeeld een fruithapje in te dikken kun je er baby biscuit doorheen kruimelen. Ook Johannesbroodpitmeel en rijstebloem kun je gebruiken om je hapje minder dun te maken.

Andere lekkere hapjes

Rijst met champignons en spinazie

Hap hap hap..

Zalm met rijst en erwtjes

Zalm met rijst en sperziebonen

Smikkelen!

Knolselderijpuree met appel en kaneel

Puree van pastinaak en knolselderij

Heerlijk winters hapje

Knolselderijpuree

Wortel en pastinaak met rijst

Dat wordt smikkelen.

Knolselderij bloemkool puree

Super smikkel hapje

Knolselderijpuree van zoete aardappel

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen