fbpx

Puree van pastinaak en knolselderij

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Puree van pastinaak en knolselderij

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Bereidingswijze

Gebruik voor deze puree 2 pastinaken en 1 knolselderij.
Schil de pastinaken en knolselderij en snijd ze in stukken. Breng de pastinaak en knolselderij samen in een pan met water aan de kook en laat 20 minuten koken. Giet de stukjes pastinaak en knolselderij af en stamp ze tot een mooie puree. Breng op smaak met een beetje kaneel. Voeg een beetje boter toe om het lekker smeuïger te maken.

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Meer over de ingrediënten

Smikkeltips!

Wat kan ik allemaal invriezen?

Je kan eigenlijk alles invriezen. Hapjes met banaan en avocado kunnen wat bruin verkleuren, maar dat doet niks af aan de smaak. Je kunt tegen het verkleuren eventueel wat citroensap toevoegen.

Geen groenten uit glas of blik

Gebruik verse of diepvries groenten voor de bereiding van je recept. Aan groenten uit glas en blik is vaak zout en suiker toegevoegd.

Andere lekkere hapjes

Bruine bonen, broccoli en rozijnen

Smikkel smikkel

Bruine bonen wortelhapje met stukjes ei

Jummie!

Bruine bonen met tomaat en rozijnen

Smullen!

Spinaziestamppotje met appel

Verrassend lekker!

Couscous met venkel, kip en erwten

Erwten puree

Hap hap hap.

Zalm met pasta en erwtjes

Smullen maar!

Zalm met aardappel en boontjes

Knolselderijpuree met appel en kaneel

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen