Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Puree van pastinaak en knolselderij

Ingrediënten

  • Boter
  • Kaneel
  • Knolselderij
  • Pastinaak

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Gebruik voor deze puree 2 pastinaken en 1 knolselderij.
Schil de pastinaken en knolselderij en snijd ze in stukken. Breng de pastinaak en knolselderij samen in een pan met water aan de kook en laat 20 minuten koken. Giet de stukjes pastinaak en knolselderij af en stamp ze tot een mooie puree. Breng op smaak met een beetje kaneel. Voeg een beetje boter toe om het lekker smeuïger te maken.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
1 stemmen

Smikkelstip | Hapje te dun?

Om bijvoorbeeld een fruithapje in te dikken kun je er baby biscuit doorheen kruimelen. Ook Johannesbroodpitmeel en rijstebloem kun je gebruiken om je hapje minder dun te maken.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie