Pastinaak broccoli moes

Groentehapje Vanaf 6 maanden
Pastinaak broccoli moes

Meer over de ingrediënten

Pastinaak broccoli moes

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Broccoli
  • Olijfolie
  • Pastinaak

Bereidingswijze

Schil de pastinaak en snijd ze in gelijke stukken. Was de broccoli en verdeel ze in kleine roosjes. Kook de pastinaak in een ruime pan met water voor 5 minuten. Voeg hierna de broccoli roosjes toen en kook samen nog 10 minuten. Giet de pastinaak en broccoli hierna af en vang wat kookvocht op. Puree of stamp de broccoli en de pastinaak tot een fijne moes. Voeg eventueel wat kookvocht en olie toe om het geheel wat smeuïger te maken.

in onze collectie

Smikkelstip – Broccoli koken

Kook broccoli niet kapot tot een donkergroene drab. Maar ook weer niet te rauw. Door het te koken in slechts een laagje water met de deksel op de pan kook je het zacht en lekker fris groen.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>