fbpx

Witvis met rijst en sperziebonen

Groentehapje Vanaf 8 maanden

Witvis met rijst en sperziebonen

Groentehapje Vanaf 8 maanden

Voor circa 3 porties 30 g

Bereidingswijze

Kook de rijst (1-2 ongekookte eetlepels) volgens de verpakking. Kook ongeveer 150 gram sperziebonen 10-15 minuten in een laagje water. Kruis intussen drie tomaten in en dompel ze ca. 1 minuut onder in een kom met kokend water. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd in blokjes. Bak of stoom de vis (75 gram) gaar. Pureer evt alles met een staafmixer tot de gewenste consistentie.

Ingestuurd door: Lia

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Meer over de ingrediƫnten

Smikkeltips!

Mag mijn baby honing?

Nee! Infantiel Botulisme is een levensgevaarlijk vorm van botulisme die veroorzaakt wordt door sporen van een bacterie die voorkomt in honing. Lees hier meer over het gevaar van honing.

Hapje te dun?

Om bijvoorbeeld een fruithapje in te dikken kun je er baby biscuit doorheen kruimelen. Ook Johannesbroodpitmeel en rijstebloem kun je gebruiken om je hapje minder dun te maken.

Andere lekkere hapjes

Rijst met champignons en spinazie

Hap hap hap..

Bruine bonen met tomaat en rozijnen

Smullen!

Couscous met zalm, pompoen en ananas

Spinazie wortelstamppotje met ei

Aardappel met ei en tomaat

Couscous met kip, champignons en boontjes

Smikkelsbibs!

Zalm met aardappel en boontjes

Zalm met rijst en erwtjes

Zalm met rijst en sperziebonen

Smikkelen!

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen