Witvis met rijst en sperziebonen

Groentehapje Vanaf 8 maanden
Witvis met rijst en sperziebonen

Meer over de ingrediënten

Witvis met rijst en sperziebonen

Groentehapje Vanaf 8 maanden

Ingrediënten

  • Olijfolie
  • Rijst
  • Sperziebonen
  • Tomaat
  • Witvis

Voor circa 3 porties 30 g

Bereidingswijze

Kook de rijst (1-2 ongekookte eetlepels) volgens de verpakking. Kook ongeveer 150 gram sperziebonen 10-15 minuten in een laagje water. Kruis intussen drie tomaten in en dompel ze ca. 1 minuut onder in een kom met kokend water. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd in blokjes. Bak of stoom de vis (75 gram) gaar. Pureer evt alles met een staafmixer tot de gewenste consistentie.

Ingestuurd door: Lia

in onze collectie

Smikkelstip – Broccoli koken

Kook broccoli niet kapot tot een donkergroene drab. Maar ook weer niet te rauw. Door het te koken in slechts een laagje water met de deksel op de pan kook je het zacht en lekker fris groen.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>