Witvis met rijst en sperziebonen

Groentehapje Vanaf 8 maanden
Witvis met rijst en sperziebonen

Over de ingrediënten

Witvis met rijst en sperziebonen

Groentehapje Vanaf 8 maanden

Ingrediënten

  • Olijfolie
  • Rijst
  • Sperziebonen
  • Tomaat
  • Witvis

Voor circa 3 porties 30 g

Bereidingswijze

Kook de rijst (1-2 ongekookte eetlepels) volgens de verpakking. Kook ongeveer 150 gram sperziebonen 10-15 minuten in een laagje water. Kruis intussen drie tomaten in en dompel ze ca. 1 minuut onder in een kom met kokend water. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd in blokjes. Bak of stoom de vis (75 gram) gaar. Pureer evt alles met een staafmixer tot de gewenste consistentie.

Ingestuurd door: Lia

De drinkfles van Smikkels

De roestvrijstalen drinkfles van Smikkels is sterk en duurzaam door gebruik van staal en PP kunststof. Daarnaast ze zijn onze flessen voorzien van een mat glanzende poedercoating tegen krassen. Deze materialen bevatten geen BPA en PVC. Bovendien neemt roestvrij staal (RVS) geen geurtjes, kleuren en smaken over van etenswaren. Je krijgt er standaard een afsluitdop bij, maar ook een rietjesdop!

Lees meer

Smikkelstip – Kookvocht bewaren

Bewaar wat kookvocht. Hiermee kun je een te stevig hapje wat smeuïger maken. Dit kun je ook doen door er wat opvolgmelk of borstvoeding door te mengen.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>