Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Puree van groene asperges en munt

Ingrediënten

  • Groene asperges
  • Munt

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd ongeveer 2 cm van de onderkant af en was de asperges. Groene asperges hoeven niet geschild te worden. Snijd de asperges in stukken en kook ze in ruim water in 5-10 minuten gaar. Giet de stukjes groene asperges af, bewaar een beetje kookvocht. Laat de asperges een beetje afkoelen voor je ze pureert. Per asperge gebruik je 3-4 blaadjes munt. Pureer samen tot een smeuïgig hapje. Voeg eventueel wat kookvocht toe om de juiste structuur te krijgen.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
0 stemmen

Smikkelstip | Wat doe ik met het eten dat ik over heb?

Bewaar geen babyvoeding die over is na het eten. Bacteriën hebben vrij spel omdat de lepel in en uit het mondje van je baby is geweest (soms in dat van jou) maar ook in en uit het eten.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie