Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Zalm met aardappel en boontjes

Ingrediënten

  • Aardappel
  • Boter
  • Sperziebonen
  • Zalm

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijdt ze in stukjes. Breng de aardappel in een pan met water aan de kook en laat 15 tot 20 minuten koken. Was de boontjes en haal de topjes eraf. Breng de boontjes in een pan met ruim water aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken. Stoom of kook de zalm gaar. Giet alles af en pureer of prak het geheel met een beetje boter of olie tot een lekker hapje.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
0 stemmen

Smikkelstip | Smaak van groente wat sterk?

Voeg aan de eerste groentehapjes wat gekookte aardappel toe, dit maakt de smaak van de groenten minder scherp.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie