Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Wortel en pastinaak met rijst

Ingrediënten

  • Boter
  • Pastinaak
  • Peterselie
  • Rijst
  • Wortel

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Boen de worteltjes en schil de pastinaak. Snij de pastinaak en de wortel in gelijke stukken. Doe de stukken in een pan met een ruime hoeveelheid water en breng aan de kook. Laat ongeveer 15 minuten koken. Giet alles af en pureer het geheel met een beetje margarine of olie tot een fijn prakje.

Het is heerlijk om aan dit hapje wat peterselie toe te voegen. Je kan de peterselie fijn hakken en door de puree mengen of mee pureren met de rest van de ingrediënten.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
5 stemmen

Smikkelstip | Geen groenten uit glas of blik

Gebruik verse of diepvries groenten voor de bereiding van je recept. Aan groenten uit glas en blik is vaak zout en suiker toegevoegd.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie