Bereidingswijze
Bereid de linzen volgens de gebruiksaanwijzing. Verdeel de bloemkool in roosjes. En stoom ze in 10-12 minuten gaar in een bodempje water. Giet af en laat goed uitlekken. Snijd de kipfilet in stukjes. Verwarm olie in een wok of koekenpan en bak hierin de stukjes kipfilet gaar. Voeg hier 1-2 theelepels kerriepoeder aan toe en roer goed om. Voeg nu de linzen en de bloemkool toe. Wok alles nog even op hoge temperatuur. Zet het vuur laag. Voeg de kokosmelk toe. Laat even sudderen. En smikkelen maar!
Met de structuur van dit hapje kun je spelen. Net waar jouw baby aan toe is. Grof, fijn of glad gepureerd.
Gebruik voor de recept bijvoorbeeld, 500 gram bloemkool, 150 gram linzen, 200 gram kipfilet en 200ml kokosmelk en 2 theelepels kerrie.
Tip:
Voeg eventueel nog fijn gesneden koriander toe. En breid de maaltijd uit met rijst.