Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Knolselderij rijsthapje

Ingrediënten

  • Kaneel
  • Knolselderij
  • Rijst

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Schil de knolselderij en snijd in blokjes. Kook ongeveer 15 minuten gaar. Giet alles af en pureer het geheel met een beetje boter of olie tot een fijn prakje. Voeg een beetje kookvocht, moeder- of opvolgmelk toe om het prakje lekker smeuïg te maken. Breng op smaak met een beetje kaneel.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
1 stemmen

Smikkelstip | Hapje te dun?

Om bijvoorbeeld een fruithapje in te dikken kun je er baby biscuit doorheen kruimelen. Ook Johannesbroodpitmeel en rijstebloem kun je gebruiken om je hapje minder dun te maken.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>